+4633 17 04 60 info@ernstalexis.se

TEXTILTRADITION FRÅN 1891

Den 15:e juni år 1891 föddes Ernst Alexis Pettersson, som redan i tidig ålder bestämde sig för att bli skräddarmästare. Från den dag han startade sitt skrädderi var kvalitet, passform och noggrannhet det viktigaste i hans hantverk. Idag, mer än 100 år senare, lever dessa hörnstenar och värderingar fortfarande kvar.

Vi utvecklar ständigt vår verksamhet utifrån textil tradition och historiska erfarenheter och anpassar våra kollektioner med moderna material och nya modeller baserat på vår gedigna konfektionskunskap.

 
 

VÅRT HJÄRTA KLAPPAR FÖR SKJORTOR

Vi är experter på skjortor. Vårt sortiment håller högsta kvalitet och är utvecklat med precision i varje detalj såväl när det gäller materialval som modeller och passform.

Med hjälp av våra konfektionskunskaper kan vi anpassa även våra skjortor till dina önskemål så att du får en skjorta som är perfekt för dig – utan kompromisser.

FÖR OSS ÄR ALLA DELAR LIKA VIKTIGA

Ernst Alexis brinner för skjortor och allt som är viktigt i hela framtagningsprocessen. Tyget. Mönstret. Färgvalen och eventuella kontraster. Trådarna och alla knapparna. Det gör valet av en riktig kvalitetsskjorta för våra användare så mycket enklare.

LAGER SOM TÅL SNABBA BUD!

Ernst Alexis erbjuder ett av Skandinaviens största lagerförda sortiment av skjortor av hög kvalitet för både affärer och fritid. För både män och kvinnor.