+4633 17 04 60 goddag@ernstalexis.se

TEXTILTRADITION FRÅN APLARED!

Den 15:e juni år 1891 föddes Ernst Alexis Pettersson, som redan i tidig ålder bestämde sig för att bli skräddarmästare. Från den dag han startade sitt skrädderi var kvalitet, passform och noggrannhet det viktigaste i hans hantverk. Idag, mer än 100 år senare, lever dessa hörnstenar och värderingar fortfarande kvar.

Vi utvecklar ständigt vår verksamhet utifrån textil tradition och historiska erfarenheter och anpassar våra kollektioner med moderna material och nya modeller baserat på vår gedigna konfektionskunskap.

 

VÅRT HJÄRTA - SKJORTFABRIKEN!

I Aplared har det sytts skjortor sedan länge. Det andas klassisk textiltradition i hela byn. Den gamla syfabriken där Ernst Alexis idag har både ateljé, kontor, utställning och plocklager byggdes i början av 1930-talet och har alltid varit centrum för gedigen och högkvalitativ skjortproduktion.

Här i vårt hjärta – den gamla skjortfabriken i Aplared utanför Borås – utvecklar vi våra skjortor utifrån textila traditioner, moderna material och för en hållbar framtid. Nya modeller och passformer växer fram baserat på nya krav och önskemål, där våra konfektionskunskaper kommer till sin rätt. Det är så vi vill ha det, för att du som kund ska vara trygg och nöjd med valet av skjorta.

Det var så skräddarmästare Ernst Alexis Pettersson också hade velat ha det.

FÖR OSS ÄR ALLA DELAR LIKA VIKTIGA

Ernst Alexis brinner för skjortor och allt som är viktigt i hela framtagningsprocessen. Tyget. Mönstret. Färgvalen och eventuella kontraster. Trådarna och alla knapparna. Det gör valet av en riktig kvalitetsskjorta för våra användare så mycket enklare.

LAGER SOM TÅL SNABBA BUD!

Ernst Alexis erbjuder ett av Skandinaviens största lagerförda sortiment av skjortor av hög kvalitet för både affärer och fritid. För både män och kvinnor.